Strelec

SLO portal

SLO portal

SLO portal Projekt sloportal.info – razvijamo novo podjetništvo
SLO portal Projekt sloportal.info – razvijamo novo podjetništvo
Novo: 10.02.2016  ob  12:10

SLO portal › Horoskop › Strelec

Strelec - Dnevni, tedenski, mesečni, letni i ljubezenski horoskop...
 
 
Vse za splet

CMS sistem za zahtevne uporabnikeRegistracija domenSEO CMS SHOP Online spletna trgovina

 
Hegrad.eu

hegrad.eu - gradbeništvo, trgovina in svetovanje

 
Timskavoznja.com

slovenija.timskavoznja.com - Peljemo se skupaj, ker je cenejše, zabavnejše in varujemo okolje

 

STRELEC - Dnevni horoskop

 
19.01.2020.
LJUBEZEN: Verjetno vas bodo danes zarobili vaši prijatelji, tako da bo za ljubljeno osebo manj časa. KARIERA: Lahko pričakujete podporo s strani drugih. To vas bo opogumilo da delate še bolje. ZDRAVJE&NASVET;: Malo počakajte.

STRELEC - Tedenski horoskop

 
LJUBEZEN: Venera v vašem znaku vam bo prinesla veliko oboževalcev, Če ste samski, vsekakor pojdite ven, ker so povečane možnosti da ustvarite ljubezensko zvezo. Vezani bodo izboljšali svoj odnos. KARIERA: Samostojni podjetniki bodo imeli vse več dela. Šli bodo občasno skozi moralne dvome če je to kar delajo pravilno. Potrebno se je spomniti pravil poklica in vse bo prišlo na svoje. ZDRAVJE&NASVET;: Ne pretiravajte s hrano in pijačo.

STRELEC - Mesečni horoskop

 
LJUBEZEN: V prvi polovici meseca boste hrepeneli za nerealnem. Od sredine meseca se začenja ugodno ljubezensko obdobje ko bo Venera prišla v vaš znak in osvetlila vas bo tako da vas bodo osebe nasprotnega spola vsekakor opažale. Če ste samski pojdite ven, ljubezen je blizu. Vezani bodo srečni. KARIERA:Tekom meseca večina poslov vam bo na doseg roke in relativno lahko realizirana on enem pogoju, ne gradite gradove v zraku in preverjajte legalnost poslov. Če boste v tem uspeli možen je pomik naprej in vi sami boste dobili priložnost pokazati kar veste. Samo realni bodite. ZDRAVJE&NASVET;: Ne pretiravajte v ničemer.

STRELEC - Ljubezenski horoskop

 
Verjetno boste v preizkušnji da malo skačete čez plot in se spustite v flert ki nobenemu pravzaprav ni potreben. Bodite modri in ne delajte to. To kar imate je kvalitetno in ni potrebe to uničiti. Samski bodo še bolj osamljeni kot po navadi, spraševali se bodo kam so izginile veselice in zabave.

STRELEC - Letni horoskop

 
LJUBEZEN: Leto se bo pričele relativno ugodno, brez večjih čustvenih sprememb. Vezani bodo uživali v stabilnih ljubezenskih razmerah, samski pa bodo imeli možnost spoznati nekoga novega preko službe. Ta trend se bo nadaljeval do poletja. Po 12.6. ko Jupiter preide v znak Dvojčkov, pričakujte umiritev in prepuščanje hedonizmu. Pazite preveliko pretiravanje v strasteh lahko prinese težave, zato ne pojdite preko mere. Ugodni ljubezenski dnevi bodo 9.2, 7.3. in 17.12.2013. KARIERA: Cel prvi del leta pričakujte povečan pritisk s strani nadrejenih, kar vas bo spravljalo ob živce. Na koncu bodo iz tega prišli dobri rezultati, zato potrpite in prevzemite odgovornost, ker bi lahko tudi napredovali. Potrebovali boste dobro organizacijo, saj vam bo primanjkovalo energije, da opravite vse kar se od vas zahteva. Čez poletje se boste preveč sprostili, zato bodo nekateri izgubljali status, ki so ga dosegli. Ne izgubljajte moči na področjih, ki niso pomembna. To velja vse do konca leta. Jeseni boste na delovnem mestu bolj tihi in zaprti vase. Ne bo velikega napredka pa tudi večjih ovir ne. Bili boste kreativni pa tudi lahkomiselni, zato preverite ali delate v skladu s pravili in zakonom. ZDRAVLJE: Mars vam bo vsake toliko prinašal nemire in manjko energije, vse do 4.7.2013. Zapomnite si, da boste v tem obdobju potrebovali dvakrat toliko energije za opravljanje vsakodnevnih nalog. Poleti boste preveč lenarili in se nagibali k nezdravim navadam, zato boste občutili več zdravstvenih tegob. Jeseni bi se lahko pojavili manjši strahovi, kadar Saturn prehaja v vaš znak in prinaša podzavestne psihološke težave. Samoanaliza in discipliniran življenjski slog vam bo pri tem pomagal.
preišči portal...
Kontaktirajte uredništvo portala mesta SLO portal
Centralni portal: www.sloportal.info Oglejte si mrežo portalov in izberite kje želite oglaševati
 
SLO portal Bled, Slovenija
SLO portal Bled, Slovenija
SLO portal Mesto Brežice
SLO portal Mesto Brežice
SLO portal Mesto Brežice
SLO portal Velika planina z Grintovci
SLO portal Bohinjsko jezero
SLO portal Ptuj, Slovenija
SLO portal Na vrhu slapa Reke pred potapljanjem v Škocjanskih jamah
SLO portal Mesto Piran
SLO portal Mesto Piran
SLO portal Mesto Snežnik
SLO portal Postojna, Karst, Slovenia
SLO portal Maribor, Slovenija
SLO portal Lent, Maribor, Slovenija
SLO portal Kolosej, Maribor, Slovenija
Ni prihajajočih dogodkov
 
sloportal.info priporoča
 
 
 
Kako vam je všeč novi portal?
  •   Zelo mi je všeč
  •   Imam pripombe
  •   Ni mi všeč
 
 
Časopisi

www.finance.siwww.dnevnik.siwww.revijakapital.comwww.zurnal24.si

www.slovenskenovice.siwww.novitednik.comwww.revijaobrazi.siwww.zadovoljna.si

www.delo.siwww.podjetnik.siwww.dolenjskilist.siwww.racunalniske-novice.com

www.druzina.siwww.mladina.siwww.gorenjskiglas.siwww.primorske.si

www.vecer.siwww.ekipa.orgwww.posavje.infowww.sloveniatimes.com

 
Mesto za Vaš oglas

Prostor za Vaš oglas

 
 

SLO portal › Horoskop › Strelec

 

 

 

 
 
SLO portal RSS - Powered by: WMD - Spletno gostovanje SLO portal - CMS SLO portal - Izdelava web strani SLO portal - SEO SLO portal - Spletna trgovina SLO portal - Horoskop