Ribi

SLO portal

SLO portal

SLO portal Projekt sloportal.info – razvijamo novo podjetništvo
SLO portal Projekt sloportal.info – razvijamo novo podjetništvo
Novo: 10.02.2016  ob  12:10

SLO portal › Horoskop › Ribi

Ribi - Dnevni, tedenski, mesečni, letni i ljubezenski horoskop...
 
 
Vse za splet

CMS sistem za zahtevne uporabnikeRegistracija domenSEO CMS SHOP Online spletna trgovina

 
Hegrad.eu

hegrad.eu - gradbeništvo, trgovina in svetovanje

 
Timskavoznja.com

slovenija.timskavoznja.com - Peljemo se skupaj, ker je cenejše, zabavnejše in varujemo okolje

 

RIBI - Dnevni horoskop

 
19.01.2020.
LJUBEZEN: danes boste v ljubezni uporabljali domišljijo. Ta vam bo pomagala pri izboljšanju medsebojnih odnosov. KARIERA: Odpirajo se možnosti razvoja v višjih ali alternativnih znanjih. Dobro pretehtajte kaj vam leži. ZDRAVJE&NASVET;: Zbudite se.

RIBI - Tedenski horoskop

 
LJUBEZEN: Za vami je eno lepo ljubezensko obdobje ki ga je treba v prihodnjih dneh vzdrževati. V glavnem zato ker bo ljubezenskih priložnosti manj in odnosih bo prihajalo do blage distance. Bodite nežni in potrpežljivi. KARIERA: Vaši nadrejeni bodo pokazali da so vam naklonjeni, ampak bodo tudi od vas zahtevali več. Zmedeni boste ker ne bo časa za sproščanje in proslave. Včasih vam se bo delovno okolje zdelo grobo, ampak to je realnost. Prilagodite se. ZDRAVJE&NASVET;: Srečen človek srečo ustvarja.

RIBI - Mesečni horoskop

 
LJUBEZEN: Razumevanje med vami in ljubljeno osebo bo vse močnejše tekom prve polovice meseca . Od sredine se začenja manj ugodno ljubezensko obdobje. Tehtajte besede in dejanja in bo vse v redu. KARIERA: Tistim ki se jim je odprla pot v tujino bodo zelo angažirani okrog priprav in realizacije le tega. Manjših nervoz bo. V karieri bi lahko napredovali, dobili večja pooblastila in s tem tudi odgovornosti. ZDRAVJE&NASVET;: Potrudite se biti iskreni in ne obratno.

RIBI - Ljubezenski horoskop

 
Mnogi bodo končno dočakali svojih pet minut. Vezani bodo izboljšali svoj odnos, posebej medsebojno razumevanje. Samski bi lahko srečali osebo ki po vsem lastnostim ustreza njihovem zamišljenem idealu ljubezni. Naj dobro odprejo oči, še bolj pa srce.

RIBI - Letni horoskop

 
LJUBEZEN: To leto vam prinaša Mars v Devici, ki bo dolgotrajen. To boste občutili kot dinamičnost življenja, neredko bodo vaši odnosi na preizkušnji. Nekaj bo prepirov, napetosti in tekmovalnosti, kar vas bo utrujalo. Vseeno pa bodo ti pripetljaji konstruktivno usmerjeni. Pripravite se na male in velike ljubezenske prepire, ne pričakujte ljubezenskih razpletov iz televizije, vendar vedite da boste v prepirih zmagovali vi. Od poletja bo situacija nekoliko mirnejša, tudi več vere v ljubezen bo. Pretiravali boste v hedonizmu ali asketizmu, tako se bodo stvari usklajevale v naslednjih mesecih. Primerni dnevi za ljubezen so 15.1 in 9.2, ter 7,9 in 23.11.2013. KARIERA: Vse kar se boste skušali dogovoriti, bo od vas zahtevalo veliko dela in živcev. Pomembno je da verjamete sodelavcev, kajti bodo njihove ideje včasih boljše kot vaše. Če ne morete sprejeti ideje drugih, bodite pripravljeni kasneje prevzeti odgovornost za prepuščene priložnosti. V prvi polovici leta potrebujete dobro organizacijo, zaradi pomanjkanja energije. Poleti boste imeli več močim in slabšo učinkovitost pri delu. Septembra boste resnejši pri opravljanju dela, paziti morate na lahkomiselne plane in porabo sredstev. ZDRAVJE&NASVET;: Vse do 4.7.2013 boste morali svoje življenje pametno organizirati. Ta čas se boste hitro utrudili in bili neučinkoviti. Telesne vaje podkrepite z umskimi, pojdite v naravo in se ukvarjajte s športom. Poleti se vam bo energija povrnila, vendar pazite ker bi lahko preveč lenarili in pozabili na skrb o svojem telesu. Ne pretiravajte z hrano, pijačo in zdravili.
preišči portal...
Kontaktirajte uredništvo portala mesta SLO portal
Centralni portal: www.sloportal.info Oglejte si mrežo portalov in izberite kje želite oglaševati
 
SLO portal Bled, Slovenija
SLO portal Bled, Slovenija
SLO portal Mesto Brežice
SLO portal Mesto Brežice
SLO portal Mesto Brežice
SLO portal Velika planina z Grintovci
SLO portal Bohinjsko jezero
SLO portal Ptuj, Slovenija
SLO portal Na vrhu slapa Reke pred potapljanjem v Škocjanskih jamah
SLO portal Mesto Piran
SLO portal Mesto Piran
SLO portal Mesto Snežnik
SLO portal Postojna, Karst, Slovenia
SLO portal Maribor, Slovenija
SLO portal Lent, Maribor, Slovenija
SLO portal Kolosej, Maribor, Slovenija
Ni prihajajočih dogodkov
 
sloportal.info priporoča
 
 
 
Kako vam je všeč novi portal?
  •   Zelo mi je všeč
  •   Imam pripombe
  •   Ni mi všeč
 
 
Časopisi

www.finance.siwww.dnevnik.siwww.revijakapital.comwww.zurnal24.si

www.slovenskenovice.siwww.novitednik.comwww.revijaobrazi.siwww.zadovoljna.si

www.delo.siwww.podjetnik.siwww.dolenjskilist.siwww.racunalniske-novice.com

www.druzina.siwww.mladina.siwww.gorenjskiglas.siwww.primorske.si

www.vecer.siwww.ekipa.orgwww.posavje.infowww.sloveniatimes.com

 
Mesto za Vaš oglas

Prostor za Vaš oglas

 
 

SLO portal › Horoskop › Ribi

 

 

 

 
 
SLO portal RSS - Powered by: WMD - Spletno gostovanje SLO portal - CMS SLO portal - Izdelava web strani SLO portal - SEO SLO portal - Spletna trgovina SLO portal - Horoskop