Rak

SLO portal

SLO portal

SLO portal Projekt sloportal.info – razvijamo novo podjetništvo
SLO portal Projekt sloportal.info – razvijamo novo podjetništvo
Novo: 10.02.2016  ob  12:10

SLO portal › Horoskop › Rak

Rak - Dnevni, tedenski, mesečni, letni i ljubezenski horoskop...
 
 
Vse za splet

CMS sistem za zahtevne uporabnikeRegistracija domenSEO CMS SHOP Online spletna trgovina

 
Hegrad.eu

hegrad.eu - gradbeništvo, trgovina in svetovanje

 
Timskavoznja.com

slovenija.timskavoznja.com - Peljemo se skupaj, ker je cenejše, zabavnejše in varujemo okolje

 

RAK - Dnevni horoskop

 
13.12.2019.
LJUBEZEN: Sprašujete se koliko časa bo preteklo dokler vas bodo drugi popolnoma razumeli. Potrudite se bolj jasno izražati in vse bo prišlo na svoje mesto. KARIERA: Sklepali boste posle brez problemov in drugi vam bodo pomagali. V vsemu bo prišel do izraza vaš šarm. ZDRAVJE&NASVET;: Bodite bolj jasni.

RAK - Tedenski horoskop

 
LJUBEZEN: Z vsakim dnem vam bodo vse več pomenile majhne stvari. Ne boste iskali preveč in boste mirno uživali v vsakdanjiku z ljubljeno osebo. Tisti ki še iščejo sorodno dušo lahko jo bodo našli preko posla. Naj dobro odprejo oči ko delajo. KARIERA: Prijetno ozračje na delovnem mestu in dobri odnosi s kolegi, vse to bo pomagalo da pozabite na utrujenost ki vas muči že nekaj časa. Pripravljeni boste pomagati, tudi drugo bodo z veseljem pomagali vam. Zato boste v službo odhajali z več volje in elana. ZDRAVJE&NASVET;: Ni treba pretiravati.

RAK - Mesečni horoskop

 
LJUBEZEN: V prvi polovici meseca boste še dobro balansirali med ljubeznijo in provokacijami. Od polovice meseca se začenja bolj izzivalno obdobje. Najbolje bo da čim prej utrdite tisto kar imate in da ste skromnejši v svojih privatnih pričakovanjih. KARIERA: Včasih se vam bo zdelo da ne morete prav veliko, ampak je obratno. Res je da vam bo včasih primanjkovalo moči ampak šele ko potonete se boste dvignili in krenili s polno paro. Dela bo veliko, posebej tistega ki od vas zahteva da ste ljubeznivi, uslužni in kreativni. Pozabite na utrujenost in krenite. ZDRAVJE&NASVET;: Najdite vsak dan pet minut za svoj mir.

RAK - Ljubezenski horoskop

 
Z ene strani boste imeli številčne priložnosti za pohajanja in prijetna druženja, kjer lahko pride do ljubezni. Z druge strani, istočasno boste pogosti naleteli na provokacije ali preizkušnje ki vas bodo jezile. O vaši samokontroli bo odvisno dokler boste prišli.

RAK - Letni horoskop

 
LJUBEZEN: Raki v stabilni partnerski zvezi, bodo tekom leta to vez še utrdili, tako da bodo premagovali vsakodnevni stres, manjše težave in skušnjave reševanja problemov za vsako ceno. Če zveza ni tako čvrsta, bi lahko poleti prišle na plano nova ljubezenska razmerja in skrite ljubezni. Dodobra premislite svoje prioritete preden se spustite v novo romantično zvezo. Lahko se vam pripeti, da ugotovite, da je nova ljubezen le iluzija in da živite v utopiji. Predvsem bodite realni in močnejši od skušnjav. Dnevi primerni za ljubezen so 15.1 in 8.8, pa tudi 23.11 in 17.12.2013. KARIJERA: Letos se boste ukvarjali z različnimi stvarmi, z vsem malo. V prvi polovici leta vas bodo zanimali posli povezani s komunikacijo, novimi sodelavci in humanitarne dejavnosti. vglavnem jih boste dobro uravnotežili. Poletni meseci prinašajo več priložnosti v vseh neotipljivih poslih, povečal se vam bo interes za alternativo, psihološka raziskovanja in odkrivanje povsem novih področij. Imeli boste močno intuicijo. Od jeseni boste prešli v novo stabilizacijsko fazo, ko boste jasneje določili nove cilje in se usmerili v določen posel. Še vedno vas bodo zanimale mnoge stvari, vendar boste bolj učinkoviti. ZDRAVJE&NASVET;: Stres in občasni nemiri se bodo mešali s starimi frustracijami , ampak na to ste že navajeni. Spremenite formulo sproščanja, odprtost do ljudi vam bo v pomoč. Ne zatekaj te se v samoto, ko vam bo težko, pojdite med ljudi. Čez poletje boste uživali v blagodejnim alternativnih terapijah in raziskovali boste nova odkritja, ki vam bodo razširila horizont. Od septembra boste občutili olajšanje, maj bo preprek in blokad, ko so vas mučile doslej.
preišči portal...
Kontaktirajte uredništvo portala mesta SLO portal
Centralni portal: www.sloportal.info Oglejte si mrežo portalov in izberite kje želite oglaševati
 
SLO portal Bled, Slovenija
SLO portal Bled, Slovenija
SLO portal Mesto Brežice
SLO portal Mesto Brežice
SLO portal Mesto Brežice
SLO portal Velika planina z Grintovci
SLO portal Bohinjsko jezero
SLO portal Ptuj, Slovenija
SLO portal Na vrhu slapa Reke pred potapljanjem v Škocjanskih jamah
SLO portal Mesto Piran
SLO portal Mesto Piran
SLO portal Mesto Snežnik
SLO portal Postojna, Karst, Slovenia
SLO portal Maribor, Slovenija
SLO portal Lent, Maribor, Slovenija
SLO portal Kolosej, Maribor, Slovenija
Ni prihajajočih dogodkov
 
sloportal.info priporoča
 
 
 
Kako vam je všeč novi portal?
  •   Zelo mi je všeč
  •   Imam pripombe
  •   Ni mi všeč
 
 
Časopisi

www.finance.siwww.dnevnik.siwww.revijakapital.comwww.zurnal24.si

www.slovenskenovice.siwww.novitednik.comwww.revijaobrazi.siwww.zadovoljna.si

www.delo.siwww.podjetnik.siwww.dolenjskilist.siwww.racunalniske-novice.com

www.druzina.siwww.mladina.siwww.gorenjskiglas.siwww.primorske.si

www.vecer.siwww.ekipa.orgwww.posavje.infowww.sloveniatimes.com

 
Mesto za Vaš oglas

Prostor za Vaš oglas

 
 

SLO portal › Horoskop › Rak

 

 

 

 
 
SLO portal RSS - Powered by: WMD - Spletno gostovanje SLO portal - CMS SLO portal - Izdelava web strani SLO portal - SEO SLO portal - Spletna trgovina SLO portal - Horoskop