Oven

SLO portal

SLO portal

SLO portal Projekt sloportal.info – razvijamo novo podjetništvo
SLO portal Projekt sloportal.info – razvijamo novo podjetništvo
Novo: 10.02.2016  ob  12:10

SLO portal › Horoskop › Oven

Oven - Dnevni, tedenski, mesečni, letni i ljubezenski horoskop...
 
 
Vse za splet

CMS sistem za zahtevne uporabnikeRegistracija domenSEO CMS SHOP Online spletna trgovina

 
Hegrad.eu

hegrad.eu - gradbeništvo, trgovina in svetovanje

 
Timskavoznja.com

slovenija.timskavoznja.com - Peljemo se skupaj, ker je cenejše, zabavnejše in varujemo okolje

 

OVEN - Dnevni horoskop

 
19.01.2020.
LJUBEZEN: Danes ne boste imeli dober veter v hrbet ko se gre za ljubezen. Najbolje je da se umirite in počakate. KARIERA: Tisti ki lahko ostanejo tam kjer so, nat tako naredijo. Tisti ki morajo v nove izzive naj bodo previdni. ZDRAVJE&NASVET;: Ne sanjarite preveč.

OVEN - Tedenski horoskop

 
LJUBEZEN: Kljub temu da ste včasih prenagli vam se bodo teh dni vse bolj odpirala ljubezenska vrata. Veliko priložnosti bo in ni treba sedeti doma. Nekateri bi ljubezen lahko srečali na potovanju, vezani pa bodo izboljšali svoj odnos. KARIERA: Kreativne rešitve ki jih boste predlagali bodo zelo inventivne. Mnogi vas bodo opazili kot novo moč ki pelje k napredku celotnega sistema. Ni treba poslušati nobene nasvete, ker sami veste kaj in kako je treba. Poslušajte predvsem sami sebe. ZDRAVJE&NASVET;: Z duhom boste močnejši kot s telesom.

OVEN - Mesečni horoskop

 
LJUBEZEN: Do sredi meseca se boste bolj intenzivno angažirali na razvoju svojega erotičnega in seksualnega življenja. Tisti v daljših zvezah bodo obogateli svoj odnos. Samski bodo nestrpni da čim prej preidejo iz besed v dejanja. Naj gredo počasi. V drugi polovici meseca bo šlo vse bolj spontano in vi privatno srečnejši. KARIERA: Računajte na povečani pritisk od strani nadrejenih skoraj celi mesec. Njihove zahteve bodo v vas izzvali jezo in se morate obdržati od reakcij pod vsako ceno. Manjkalo vam bo energije ampak boste imeli odlične ideje s katerimi boste vse to kompenzirali. Mnogi bodo pokazali inventivnost. ZDRAVJE&NASVET;: Najdite vsaj pol ure za počitek.

OVEN - Ljubezenski horoskop

 
Senzualnost bo obeležje tega obdobja. Vse kar vam je treba ali čutite da manjka v vaši zvezi boste skušali nadomestiti z erotiko, seksom ali nežnostmi. Občasno boste v skušnjavi prevelikega hitenja, brez ozira na drugo stran.

OVEN - Letni horoskop

 
LJUBEZEN: Vse do 6.10.2013 bo v vašem znaku Saturn, ki bo zahteval delo na privatnih odnosih z ljudmi. Takrat boste definirali ljubezenska pričakovanja in kriterije. Vseeno se bodo dogajala občasna obdobja frustracij na katere ste že tako navajeni. Vseeno pa bo to zadnje brušenje za vašo novoodkrito zrelost. Od jeseni naprej boste točno vedeli kaj hočete, prišlo bo do olajšanja in izboljšanja odnosov. Dobri dneve za ljubezen so 9.2, 7.9. in 4.10., ko je Venera v Ovnu. KARIJERA: Vaše poslovne akcije bodo dobro obrodile sadove. V prvi polovici leta lahko pričakujete dobro finančno stanje, dobro sodelovanje in ojačitev svojega pozitivnega vpliva na druge, pri čemer boste morali paziti z avtoriteto. Poletje prinaša širitev poslovnih stikov in več poslovnih potovanj. Od jeseni bo lažje dogovarjati se za nove projekte, povezovanje in nova sodelovanje. Celo leto boste bolj samosvoji in originali od drugih. ZDRAVJE&NASVET;: Zaradi drugega prehoda Marsa v Devici (do 4.7) je možno da se boste občasno počutili akutne težave z prebavo. Planet vas bo pripravil, da razmišljate več o zdravem življenju in vaših življenjskih navadah in stilu prehranjevanja. Nekateri bodo načrtali nove cilje za boljše počutje in zdravje, ki jih bodo dosegli v drugi polovici leta. Najboljši čas za šport, nabiranje kondicije in krepitev organizma
preišči portal...
Kontaktirajte uredništvo portala mesta SLO portal
Centralni portal: www.sloportal.info Oglejte si mrežo portalov in izberite kje želite oglaševati
 
SLO portal Bled, Slovenija
SLO portal Bled, Slovenija
SLO portal Mesto Brežice
SLO portal Mesto Brežice
SLO portal Mesto Brežice
SLO portal Velika planina z Grintovci
SLO portal Bohinjsko jezero
SLO portal Ptuj, Slovenija
SLO portal Na vrhu slapa Reke pred potapljanjem v Škocjanskih jamah
SLO portal Mesto Piran
SLO portal Mesto Piran
SLO portal Mesto Snežnik
SLO portal Postojna, Karst, Slovenia
SLO portal Maribor, Slovenija
SLO portal Lent, Maribor, Slovenija
SLO portal Kolosej, Maribor, Slovenija
Ni prihajajočih dogodkov
 
sloportal.info priporoča
 
 
 
Kako vam je všeč novi portal?
  •   Zelo mi je všeč
  •   Imam pripombe
  •   Ni mi všeč
 
 
Časopisi

www.finance.siwww.dnevnik.siwww.revijakapital.comwww.zurnal24.si

www.slovenskenovice.siwww.novitednik.comwww.revijaobrazi.siwww.zadovoljna.si

www.delo.siwww.podjetnik.siwww.dolenjskilist.siwww.racunalniske-novice.com

www.druzina.siwww.mladina.siwww.gorenjskiglas.siwww.primorske.si

www.vecer.siwww.ekipa.orgwww.posavje.infowww.sloveniatimes.com

 
Mesto za Vaš oglas

Prostor za Vaš oglas

 
 

SLO portal › Horoskop › Oven

 

 

 

 
 
SLO portal RSS - Powered by: WMD - Spletno gostovanje SLO portal - CMS SLO portal - Izdelava web strani SLO portal - SEO SLO portal - Spletna trgovina SLO portal - Horoskop