Lev

SLO portal

SLO portal

SLO portal Projekt sloportal.info – razvijamo novo podjetništvo
SLO portal Projekt sloportal.info – razvijamo novo podjetništvo
Novo: 10.02.2016  ob  12:10

SLO portal › Horoskop › Lev

Lev - Dnevni, tedenski, mesečni, letni i ljubezenski horoskop...
 
 
Vse za splet

CMS sistem za zahtevne uporabnikeRegistracija domenSEO CMS SHOP Online spletna trgovina

 
Hegrad.eu

hegrad.eu - gradbeništvo, trgovina in svetovanje

 
Timskavoznja.com

slovenija.timskavoznja.com - Peljemo se skupaj, ker je cenejše, zabavnejše in varujemo okolje

 

LEV - Dnevni horoskop

 
20.01.2020.
ZDRAVJE: nespretni boste v izražanju pa so možne grobe pa tudi fine besede. Partner vas ne bo prav dobro razumel. KARIERA: Zelo direktni boste, istočasno pa boste delovali iz sence. Ta kombinacija bo zmedla kolege. ZDRAVJE&NASVET;: Poslušajte svoj notranji glas.

LEV - Tedenski horoskop

 
LJUBEZEN: Iz ene slabe privatne faze teh dni boste šli v dobru. Zdelo se vam bo da se vse obrača v vašo korist in imeli boste prav. Mnogi bodo step postali odprti za ljubezen in ljubljena oseba jim bo sledila. Samski naj gredo ven čim več. KARIERA: Tisto kar delate postajalo bo vse bolj zanimivo. Možno je da boste dobili priložnost nastopa pred publiko, kar imate radi. Nekateri se bodo več povezovali z mladimi ali novimi sodelavci. Ampak, ne boste se mogli izogniti tudi rutinskimi nalogami. ZDRAVJE&NASVET;: Glejte kod hodite.

LEV - Mesečni horoskop

 
LJUBEZEN: Verjetno boste pasivni prvi del meseca z mislijo da vas Amorova puščica nepravično zaobide. Čas je za notranjo inventuro. Od sredine meseca se vam odpirajo ljubezenska vrata na najboljši način in bosti prišli iz osla na konja. Pojdite ven, pokažite se svetu in osvajajte. Bo sreče. KARIERA: Tisti ki delajo na prvi pogled neatraktivne posle bodo morali povleči ker bodo povečane zahteve na delovnem mestu. ZDRAVJE&NASVET;: Ukvarjajte se s športom.

LEV - Ljubezenski horoskop

 
Neugodno položena Venera v tem obdobju bo prinesla manj ljubezenskih priložnosti in tiste ki vas ne bodo motivirale. Zato se bodo mnogi povlekli in v samoti prebirali po svoji ljubezenski preteklosti. Vezani se bodo trudili z mirom in toleranco obdržati soliden status quo, več ali manj uspešno.

LEV - Letni horoskop

 
LJUBEZEN: Ko bo Neptun izšel iz Vodnarja 4.2 se vam bodo končno razbistrile misli in dvomi, ki so vas preganjale. Nekateri bodo končno svojo voljeno osebo videli v pravi luči. Postali boste bolj realni in manj naklonjeni idealiziranju partnerja. Nekateri bodo našli novo ljubezen preko prijateljev, ni izključno da se bo kakšno prijateljstvo spremenilo v ljubezen. Ne bo manjkalo zabave in razvedrila z prijatelji, še posebno poleti. Srečni dnevi ljubezni bodo 9.2 do 6.3. Najboljše se boste počutili, ko bo Venera v Levu, med 7.9 in 4.10 ter 17.12 do konca leta. KARIJERA: Prvo polovico leto boste veliko delali, priložnosti za izboljšanje vašega statusa bodo vsakodnevne. To vam bo dalo motivacijo, da se še bolj potrudite. Kar koli delate se bo razvijalo dobro, zato je možno napredovanje in priznanja. Poletje prinaša več uživanja in zavedanja o poslovnem uspehu. Bolj se boste sprostili, saj bo druga polovica leta bolj mirna, trudili se boste učvrstiti, kaj ste si prej pridobili. Porajale se vam bodo nove ideje, ki vam bodo odpirale novo poslovne poti in lahko tudi nov poklic. ZDRAVJE&NASVET;: Lahko bi se reklo, da bo to leto za vaše zdravje več ali manj dobro. Bili boste v solidni formi, brez večjih problemov. Na kratko vam bo energija padala, še posebno okoli 4.7, za kar je kriv Mars, ki bo prinašal več tegob. V tem času boste lahko rešili vzorce iz preteklosti, ki vam niso pustili spati. Ugotovili boste, kaj je vzrok vaših psihosomatskih težav.
preišči portal...
Kontaktirajte uredništvo portala mesta SLO portal
Centralni portal: www.sloportal.info Oglejte si mrežo portalov in izberite kje želite oglaševati
 
SLO portal Bled, Slovenija
SLO portal Bled, Slovenija
SLO portal Mesto Brežice
SLO portal Mesto Brežice
SLO portal Mesto Brežice
SLO portal Velika planina z Grintovci
SLO portal Bohinjsko jezero
SLO portal Ptuj, Slovenija
SLO portal Na vrhu slapa Reke pred potapljanjem v Škocjanskih jamah
SLO portal Mesto Piran
SLO portal Mesto Piran
SLO portal Mesto Snežnik
SLO portal Postojna, Karst, Slovenia
SLO portal Maribor, Slovenija
SLO portal Lent, Maribor, Slovenija
SLO portal Kolosej, Maribor, Slovenija
Ni prihajajočih dogodkov
 
sloportal.info priporoča
 
 
 
Kako vam je všeč novi portal?
  •   Zelo mi je všeč
  •   Imam pripombe
  •   Ni mi všeč
 
 
Časopisi

www.finance.siwww.dnevnik.siwww.revijakapital.comwww.zurnal24.si

www.slovenskenovice.siwww.novitednik.comwww.revijaobrazi.siwww.zadovoljna.si

www.delo.siwww.podjetnik.siwww.dolenjskilist.siwww.racunalniske-novice.com

www.druzina.siwww.mladina.siwww.gorenjskiglas.siwww.primorske.si

www.vecer.siwww.ekipa.orgwww.posavje.infowww.sloveniatimes.com

 
Mesto za Vaš oglas

Prostor za Vaš oglas

 
 

SLO portal › Horoskop › Lev

 

 

 

 
 
SLO portal RSS - Powered by: WMD - Spletno gostovanje SLO portal - CMS SLO portal - Izdelava web strani SLO portal - SEO SLO portal - Spletna trgovina SLO portal - Horoskop