Kozorog

SLO portal

SLO portal

SLO portal Projekt sloportal.info – razvijamo novo podjetništvo
SLO portal Projekt sloportal.info – razvijamo novo podjetništvo
Novo: 10.02.2016  ob  12:10

SLO portal › Horoskop › Kozorog

Kozorog - Dnevni, tedenski, mesečni, letni i ljubezenski horoskop...
 
 
Vse za splet

CMS sistem za zahtevne uporabnikeRegistracija domenSEO CMS SHOP Online spletna trgovina

 
Hegrad.eu

hegrad.eu - gradbeništvo, trgovina in svetovanje

 
Timskavoznja.com

slovenija.timskavoznja.com - Peljemo se skupaj, ker je cenejše, zabavnejše in varujemo okolje

 

KOZOROG - Dnevni horoskop

 
19.01.2020.
LJUBEZEN: verjetno ste že sprožili spremembe katere bi morale prinesti izboljšanje osebnih odnosov. Ampak to ne gre preko noči. KARIERA: Tehtali boste svoje rezultate in ugotavljali da niso dovolj da greste v spremembe. ZDRAVJE&NASVET;: Borite se.

KOZOROG - Tedenski horoskop

 
LJUBEZEN: Na zunaj boste podjetni ampak boste dejansko 7 skrivali emocije. Mogoče boste organizirali odlično zabavo, delovali pa boste hladno, kar bo zmedlo drugo osebo. Poskušajte biti bolj odprti v izražanju emocij. KARIERA: Pogum s katerim se boste spuščali v nove posle bo prava inspiracija za vaše kolege. Istočasno boste uporabljali šesto čut in bodo dnevi pred vami polni dosežkov. Vi vsekakor greste naprej. ZDRAVJE&NASVET;: Zanimivih sanj bo.

KOZOROG - Mesečni horoskop

 
LJUBEZEN: Mnogim se bodo ustvarile zdavnaj želene stvari na privatnem planu, posebej v prvi polovici meseca. Tudi v nadaljevanju bo dobro, ampak ob več angažmaja vaše kreativnosti in domišljije. Vezani bodo doživeli spontanost katero so si dolgo želeli, samski bodo skozi družbo in prijatelje zlahka našli ljubezen. KARIERA: Mars v vašem znaku bo vas spodbujal na velike akcije in velikokrat boste delali za dva. Ne bo vam težko, ker to imate radi vendar pazite da ne pregorite. Odlično se boste povezovali s sodelavci, posebej s podrejenimi. Oni vas bodo podpirali v vsemu. Ne boste delali razlike in jim s tem dajali primer. ZDRAVJE&NASVET;: Občasno vseeno počivajte.

KOZOROG - Ljubezenski horoskop

 
Če ste samski imate veliko verjetnost da boste našli ljubezen s pomočjo prijateljev. Tudi ni izključeno da se eno prijateljstvo pretvori v ljubezen. Zelo aktivni boste in pripravljeni na vsako vrst sodelovanja. Ampak včasih lahko prenaglite, pa bodite bolj diskretni.

KOZOROG - Letni horoskop

 
LJUBEZEN: Zaradi Jupitra v vaši peti hiši ljubezni, bodo mnogi Kozorogi v prvi polovici leta dobili izjemne ljubezenske priložnosti, prijetna druženja, bogato društveno življenje, možno zaljubljenost, nekateri pa bodo tudi otroke. Če ste še samski, pojdite med ljudi. Letošnje poletje bo poletje ljubezni, možno je najti ljubezen tudi v službi ali preko službe. Vezani bodo zvesti svojim partnerjem. Jeseni se bodo sprostile energije na osebnem nivoju, saj Saturn odhaja iz znaka tehtnice. Počutili se boste bolje, pritiski iz preteklosti bodo pojenjali, pa boste tudi vi bolj predani ljubezni. Vaše življenje bo v tem času pridobilo na kvaliteti. Ugodni dnevi za ljubezen bodo marca in oktobra. Te dni vas bodo tudi drugi bolje razumeli. KARIJERA: vaš vpliv na ljudi s katerimi delate bo pozitiven in poslovne priložnosti velike. Planete v vašem znaku bodo podpirali vsak vaš posel, tako da boste brez večjih problemov opravili vse zadane naloge. Močnejši boste od težav in uresničili planirane cilje. Dobro boste sodelovali z mladimi, v športu, zabavništvu in drugih poslih, kjer bo potrebna kreativnost. Od poletja dalje se bo posel še bolj razvijal, zato boste uživali v službi, pa tudi sodelavci vam bodo stali ob strani. Jesen bo rešila še vse druge majhne probleme, ki so vas pestila na poslovnem področju tako, da bo napredek še večji, stres pa vse manjši. Letošnje leto bo za vas leto poslovne ekspanzije. ZDRAVLJE: Prva polovica leta vam bodo zvezde prinašale odličen zagon in novo energijo, zato se boste počutili res dobro. Imeli boste moč opravljati kar koli bo potrebno. Možne so prave športne avanture in mnogo rekreacije. V nadaljevanju leta boste skrbeli za vaše zdravje, kar se vam bo dobro vračalo. Ko bo Saturn odšel iz Tehtnice okoli 6.10 boste dobili še dodaten zagon in pokali boste od energije, zato boste postali vzor ljudem okoli sebe.
preišči portal...
Kontaktirajte uredništvo portala mesta SLO portal
Centralni portal: www.sloportal.info Oglejte si mrežo portalov in izberite kje želite oglaševati
 
SLO portal Bled, Slovenija
SLO portal Bled, Slovenija
SLO portal Mesto Brežice
SLO portal Mesto Brežice
SLO portal Mesto Brežice
SLO portal Velika planina z Grintovci
SLO portal Bohinjsko jezero
SLO portal Ptuj, Slovenija
SLO portal Na vrhu slapa Reke pred potapljanjem v Škocjanskih jamah
SLO portal Mesto Piran
SLO portal Mesto Piran
SLO portal Mesto Snežnik
SLO portal Postojna, Karst, Slovenia
SLO portal Maribor, Slovenija
SLO portal Lent, Maribor, Slovenija
SLO portal Kolosej, Maribor, Slovenija
Ni prihajajočih dogodkov
 
sloportal.info priporoča
 
 
 
Kako vam je všeč novi portal?
  •   Zelo mi je všeč
  •   Imam pripombe
  •   Ni mi všeč
 
 
Časopisi

www.finance.siwww.dnevnik.siwww.revijakapital.comwww.zurnal24.si

www.slovenskenovice.siwww.novitednik.comwww.revijaobrazi.siwww.zadovoljna.si

www.delo.siwww.podjetnik.siwww.dolenjskilist.siwww.racunalniske-novice.com

www.druzina.siwww.mladina.siwww.gorenjskiglas.siwww.primorske.si

www.vecer.siwww.ekipa.orgwww.posavje.infowww.sloveniatimes.com

 
Mesto za Vaš oglas

Prostor za Vaš oglas

 
 

SLO portal › Horoskop › Kozorog

 

 

 

 
 
SLO portal RSS - Powered by: WMD - Spletno gostovanje SLO portal - CMS SLO portal - Izdelava web strani SLO portal - SEO SLO portal - Spletna trgovina SLO portal - Horoskop