Devica

SLO portal

SLO portal

SLO portal Projekt sloportal.info – razvijamo novo podjetništvo
SLO portal Projekt sloportal.info – razvijamo novo podjetništvo
Novo: 10.02.2016  ob  12:10

SLO portal › Horoskop › Devica

Devica - Dnevni, tedenski, mesečni, letni i ljubezenski horoskop...
 
 
Vse za splet

CMS sistem za zahtevne uporabnikeRegistracija domenSEO CMS SHOP Online spletna trgovina

 
Hegrad.eu

hegrad.eu - gradbeništvo, trgovina in svetovanje

 
Timskavoznja.com

slovenija.timskavoznja.com - Peljemo se skupaj, ker je cenejše, zabavnejše in varujemo okolje

 

DEVICA - Dnevni horoskop

 
19.01.2020.
LJUBEZEN: Če vas partner stalno opazuje in jezi, spomnite se kako je nekomu ki ga vi kontrolirate. KARIERA: Vaša vztrajnost in dolgotrajna predanost delu bo odlična podlaga za naprej. ZDRAVJE&NASVET;: Sprostite svoje zavore.

DEVICA - Tedenski horoskop

 
LJUBEZEN: Pred vami so dnevi ko boste imeli potrebo povleči se med svoje štiri stene. Nekateri se bodo najbolje počutili v krogu družine, vse večje ljubezenske aktivnosti bodo preložili. Vezani bodo čutili majhno distanco, ki pa ne bo ogrožala njihovo zvezo. KARIERA: Mogoče boste imeli težave z viškom energije. Imate moči za dva, ampak ni objektivnih okoliščin da to izkoristite. Delajte to kar morete in na najboljši možen način. ZDRAVJE&NASVET;: Držite se pravila zlate sredine.

DEVICA - Mesečni horoskop

 
LJUBEZEN: V prvem delu meseca boste imeli veliko ljubezenskih priložnosti, dober veter v hrbet za izboljšanje medsebojnih odnosov ter notranje zadovoljstvo. Od sredine meseca se začenja manj ugodno ljubezensko obdobje, kar vas ne bo posebej prizadelo kajti imate dovolj konstruktivne energije ki vam bo pomagala da vse zdržite. KARIERA: Mnogi so pravkar priskrbeli nove poslovne kontakte ki jim bodo pomagali pri izzivalnih situacijah. Operativna stran dela bo dobro funkcionirala. Objektivno, ustvarili boste več kot mnogi okrog vas, zato ne kritizirajte. ZDRAVJE&NASVET;: Nervoza se bo pojavila le če boste preveč analizirali.

DEVICA - Ljubezenski horoskop

 
Pred vami je spodbudno ljubezensko obdobje. Ne samo da se boste odlično izražali, ampak boste imeli priložnosti da greste ven in za druženja. Včasih bo to povezano s športom in neko konkretno aktivnostjo. Vse vam bo ugajalo. Vezani bodo obogateli svoj odnos na obojestransko korist.

DEVICA - Letni horoskop

 
LJUBEZEN: Ker boste zavzeti z delom tekom prve polovice leta, boste na vašo ljubljeno osebo malo pozabili. Letos imate odlične aspekte za poslovne priložnosti in jih ne boste želeli zamuditi, zato bo vaše privatno življenje trpelo. Vseeno se potrudite z majhnimi pozornostmi in darili, da pokažete partnerju, da naj niste pozabili. Tisto malo časa, ki ga preživita skupaj izkoristita kvalitetno. Ne godrnjajte in ne bodite skopuški. V drugi polovici leta bi lahko prešli v drugo skrajnost-razsipnost in podvrženost samohvali. Nekateri bodo (kar ni tipično za ta znak) padli v zanko ljubezenskih intrig. Najboljša obdobja za ljubezen bodo med 6.3 in 4.4., kadar je Venera v znaku Device in od 4.10 do 29.10. KARIJERA: Sigurno je da boste celo prvo polovico leta pridno delali. Dela bo več kot pa pričakujete. Zraven seveda pridejo dobri rezultati, zato pričakujte dobro finančno stanje. Ne pozabite vzeti odmor, da napolnite baterije. Ne boste imeli časa za degresijo. Poletni meseci prinašajo relaksacijo, za nekatere bo to preraslo v pretiravanje v užitkih in lenarjenje. Jesen prinaša ravnovesje, delali boste ravno toliko kolikor bo treba, znali pa se boste tudi sprostiti. Trend se bo nadaljeval do konca leta. ZDRAVLJE: Mars v vašem znaku vam bo prinesel veliko energije, pa tudi dovzetnost akutnim vnetjem in poškodbam. Prej se boste počutili živčni, porabili boste več energije kot običajno vendar se boste tudi hitreje postavili na noge. Pazite da boste dobro usklajevali faze aktivnosti in sproščanja, tako da ne boste pregoreli. Po 4.7. se začenja mirnejše obdobje, ko ne boste več toliko aktivni in večina planetov bodo zadrževala vaše stabilno stanje. V nadaljevanju leta si privoščite malo več odmora, vendar ne toliko, da bi postali preleni.
preišči portal...
Kontaktirajte uredništvo portala mesta SLO portal
Centralni portal: www.sloportal.info Oglejte si mrežo portalov in izberite kje želite oglaševati
 
SLO portal Bled, Slovenija
SLO portal Bled, Slovenija
SLO portal Mesto Brežice
SLO portal Mesto Brežice
SLO portal Mesto Brežice
SLO portal Velika planina z Grintovci
SLO portal Bohinjsko jezero
SLO portal Ptuj, Slovenija
SLO portal Na vrhu slapa Reke pred potapljanjem v Škocjanskih jamah
SLO portal Mesto Piran
SLO portal Mesto Piran
SLO portal Mesto Snežnik
SLO portal Postojna, Karst, Slovenia
SLO portal Maribor, Slovenija
SLO portal Lent, Maribor, Slovenija
SLO portal Kolosej, Maribor, Slovenija
Ni prihajajočih dogodkov
 
sloportal.info priporoča
 
 
 
Kako vam je všeč novi portal?
  •   Zelo mi je všeč
  •   Imam pripombe
  •   Ni mi všeč
 
 
Časopisi

www.finance.siwww.dnevnik.siwww.revijakapital.comwww.zurnal24.si

www.slovenskenovice.siwww.novitednik.comwww.revijaobrazi.siwww.zadovoljna.si

www.delo.siwww.podjetnik.siwww.dolenjskilist.siwww.racunalniske-novice.com

www.druzina.siwww.mladina.siwww.gorenjskiglas.siwww.primorske.si

www.vecer.siwww.ekipa.orgwww.posavje.infowww.sloveniatimes.com

 
Mesto za Vaš oglas

Prostor za Vaš oglas

 
 

SLO portal › Horoskop › Devica

 

 

 

 
 
SLO portal RSS - Powered by: WMD - Spletno gostovanje SLO portal - CMS SLO portal - Izdelava web strani SLO portal - SEO SLO portal - Spletna trgovina SLO portal - Horoskop