Bik

SLO portal

SLO portal

SLO portal Projekt sloportal.info – razvijamo novo podjetništvo
SLO portal Projekt sloportal.info – razvijamo novo podjetništvo
Novo: 10.02.2016  ob  12:10

SLO portal › Horoskop › Bik

Bik - Dnevni, tedenski, mesečni, letni i ljubezenski horoskop...
 
 
Vse za splet

CMS sistem za zahtevne uporabnikeRegistracija domenSEO CMS SHOP Online spletna trgovina

 
Hegrad.eu

hegrad.eu - gradbeništvo, trgovina in svetovanje

 
Timskavoznja.com

slovenija.timskavoznja.com - Peljemo se skupaj, ker je cenejše, zabavnejše in varujemo okolje

 

BIK - Dnevni horoskop

 
19.01.2020.
LJUBEZEN: Ob današnji partnerjevi občutljivosti, neugodne okoliščine in tekoče probleme, najbolj bo da ste potrpežljivi. KARIERA: Nekateri bodo urejali svoj dom in skozi to praznili frustracijo ki jo nabirajo v službi. ZDRAVJE&NASVET;: Sprostite se.

BIK - Tedenski horoskop

 
LJUBEZEN: Končno boste lahko izražali to kar čutite in to kar ste. Dosti vam je hoje po robu in stalnega prilagajanja in boste te dni čutili pravo olajšanje. Odnosi v zvezi se bodo izboljšali in se boste ponovno smejali. KARIERA: Za tisto kar delate pričakujete ustrezno nagrado, ki pa zelo počasi prihaja. Potrpežljiv pomeni biti odprt in ni treba se strogo držati plana in biti preveč tog. Ne morete ubrati sadež če ni zrel. Imejte to na pameti. ZDRAVJE&NASVET;: Ne pretiravajte v strasteh. Bodite razumni.

BIK - Mesečni horoskop

 
LJUBEZEN: V prvi polovici meseca se boste v glavnem prilagajali drugi strani, čigave zahteve bodo včasih v vas izzvale frustracije. Poskušajte razumeti partnerja. Od sredine meseca nastopa lažje in kvalitetnejše ljubezensko obdobje. Zato se splača biti potrpežljiv. Imeli boste dovolj moči da zdržite do teh lepših ljubezenskih dni. KARIERA: Vaši interesi bodo ta mesec razmetani na več področij. Mnogi bodo delo izvajali solidno, ampak brez večjega notranjega angažmaja. Zanimala vas bo alternativa, možnost sprememb, znanja. Nekateri bodo potovali ali se pripravljali na potovanja. ZDRAVJE&NASVET;: Sledite svojo intuicijo.

BIK - Ljubezenski horoskop

 
Stalno se vam bo zdelo da je ljubezen kje drugje In delno boste imeli prav. Najbolj osamljeni bodo samski, ker bodo povsod videli ljubezen. Zato bo njihovo hrepenenje še večje. Zdržati je treba.

BIK - Letni horoskop

 
LJUBEZEN: Vse vaše ljubezenske krize bodo prenehale v prvi polovici leta. Karkoli se vam je dogajalo, boste znali obrniti na bolje. Obdobje primerno za ljubezen bo nastopilo 6.3. in bo trajalo do 4.4., kadar je Venera v Biku. Primerno obdobje bo tudi med 4.10. in 29.10. Po 6.10. pričakujte določene preizkušnje, zaradi Škorpijona v Saturnu, ki bodo zahtevale resnost, odgovornost in zrelost. Če obstaja kaj na temo odnosov, kar dolgo niste mogli rešiti-boste rešili jeseni in stvari bodo sedle na svoje mesto. KARIERA: Letos vam bodo posli šli gladko. Verjemite v svoje sposobnosti in možnosti. Izkoristite prvo polovico leto, da naredite čim več poslov, ki vam predstavljajo užitek. Poletje bo prineslo boljše finančne razmere. Vse kar boste takrat pridobili dobro zavarujte in pametno naložite. V nadaljevanju leta boste pridobljene pozicije še učvrstili. Največji izivi se bodo pojavili septembra, kadar bodo pogajanja otežena. Imeli boste možnost izpopolnjevati diplomacijo, potrpljenje in toleranco. ZDRAVJE: V prvem delu leta, ne boste občutili niti najmanjših tegob. Bili boste uravnoteženi, stabilni z veliko energije in moči. Če imate kakšne alergije ali bolezni, bi te morale pojenjati. Drugi del leta tudi prinaša izboljšanje, ker se bo septembra Saturn končno premaknil iz vašega polja zdravja. Morali boste utrditi osebne odnose, da bi preprečili občasne melanholije. Takrat se ukvarjajte s humorističnimi temami.
preišči portal...
Kontaktirajte uredništvo portala mesta SLO portal
Centralni portal: www.sloportal.info Oglejte si mrežo portalov in izberite kje želite oglaševati
 
SLO portal Bled, Slovenija
SLO portal Bled, Slovenija
SLO portal Mesto Brežice
SLO portal Mesto Brežice
SLO portal Mesto Brežice
SLO portal Velika planina z Grintovci
SLO portal Bohinjsko jezero
SLO portal Ptuj, Slovenija
SLO portal Na vrhu slapa Reke pred potapljanjem v Škocjanskih jamah
SLO portal Mesto Piran
SLO portal Mesto Piran
SLO portal Mesto Snežnik
SLO portal Postojna, Karst, Slovenia
SLO portal Maribor, Slovenija
SLO portal Lent, Maribor, Slovenija
SLO portal Kolosej, Maribor, Slovenija
Ni prihajajočih dogodkov
 
sloportal.info priporoča
 
 
 
Kako vam je všeč novi portal?
  •   Zelo mi je všeč
  •   Imam pripombe
  •   Ni mi všeč
 
 
Časopisi

www.finance.siwww.dnevnik.siwww.revijakapital.comwww.zurnal24.si

www.slovenskenovice.siwww.novitednik.comwww.revijaobrazi.siwww.zadovoljna.si

www.delo.siwww.podjetnik.siwww.dolenjskilist.siwww.racunalniske-novice.com

www.druzina.siwww.mladina.siwww.gorenjskiglas.siwww.primorske.si

www.vecer.siwww.ekipa.orgwww.posavje.infowww.sloveniatimes.com

 
Mesto za Vaš oglas

Prostor za Vaš oglas

 
 

SLO portal › Horoskop › Bik

 

 

 

 
 
SLO portal RSS - Powered by: WMD - Spletno gostovanje SLO portal - CMS SLO portal - Izdelava web strani SLO portal - SEO SLO portal - Spletna trgovina SLO portal - Horoskop